søndag, maj 24, 2009

Imageproblemer?

Venstres politiske ordgyder Peter Christiansen mener ikke, at danskerne er i kontakt med virkeligheden, når de mener det står sløjt til med velfærden - som en Gallupmåling ellers viser.

Det er ifølge P.C. ikke kvaliteten i den offentlige sektor, der falder. Det er den offentlige sektor, der har et imageproblem.

Så må man se at få hyret et reklamebureau der kan rette op på dette, gennem en massiv kampagne. Man kan nok ikke nøjes med det middelmådige reklamebureau, der i sin tid fandt på udtrykket "en fast og fair udlændingepolitik". Kampagnen bliver sikkert ret dyr, så det kan nok desværre blive nødvendigt at skære ned et eller andet sted (f.eks. dagpengene?)

Spøg til side: Fogh var rigtig dygtig til at skjule virkeligheden under en dyne af ord. Men den går ikke længere. Folk kender godt virkeligheden idag - fordi den presser sig på.

Desværre er det lykkedes VOK at undergrave det danske velfærdssystem siden man kom til. Med hensyn til sundhedsvæsenet, så har Lars Løkke Rasmussen som bekendt en stor del af "æren".

---
kilde: TV 2 Nyhederne

2 kommentarer:

  1. Jeg har lavet en lille EU-valg 2009 Facebook-applikation med et prøvevalg så man kan se hvilke kandidat der ligger en nærmest. +kandidat, statistiksektioner, mm.

    SvarSlet
  2. Tak for linket!

    Interesserede: klik på navnet (Rune).

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.