lørdag, marts 15, 2008

Radbøjning af demokratiet?


Det var så den demonstration!

Noget med 20-30 mennesker deltog i SIAD's demonstration her i Ålborg. Det er jo ikke så mange, det gør noget. Men det passer i og for sig godt nok på navnet: "Så I Alle Dem" = SIAD.

Det er da også fint, at de bliver kørt hjem af politiet. Når de nu ikke er flere...

Jeg er absolut ikke enig med deres holdninger, heller ikke selv om nogen påstår, at så må man altså være imod ytringsfriheden.

Det er der kun nogle få yderliggående ekstremister, der er. Og sådan har det altid været. Statsministerens opdeling af den danske befolkning i den forbindelse, er noget demagogisk vrøvl.

Det er slagordet om, at ytringsfriheden ikke kan gradbøjes også. Ihvertfald hvis man med "gradbøjning" mener en hvilken som helst begrænsning af ytringsfriheden. Den har aldrig været total, og skal heller ikke være det, fordi det kan være i konflikt med andre demokratiske værdier.

Men måske man godt kan sige, at ytringsfriheden ikke skal radbøjes?

Radbøjes? Det er der sgu da ikke noget der hedder på dansk!

Det er der da, hvis vi selv siger der er. Ordet er egentlig meget godt, idet det associerer til "rygrad" eller "radbrækning" eller lignende ord.

Så måske vi alle kan blive enige om, at ytringsfriheden under ingen omstændigheder må radbøjes?

At ideen til dette nye danske ord kommer fra en af deltagerne til SIAD's demonstration, kommer vel ikke sagen ved. Så stejl skal man heller ikke være (se billedet for dokumentation).

update 1:
Som Ole Wolf gør opmærksom på i en kommentar her, så går SIAD rent faktisk ind for censur! I billedets baggrund ses et skilt med teksten "censur tak!"

update 2:
Jeg har nogle kommentarer på:
http://holocaust-info.dk/weblog/?id=1399

2 kommentarer:

  1. De får skam også vist, hvad de i virkeligheden mener om ytringsfrihed: "Censur tak!!"

    SvarSlet
  2. http://holocaust-info.dk/weblog/?id=1399

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.