fredag, august 29, 2008

Aktuelle videoer

Jeg har nu lavet min blog lidt om, så jeg kan vise de mest aktuelle og interessante video-klip samme sted på siden.

Den video du ser, er den mest aktuelle (nyeste). Hvis skærmbilledet ikke indeholder nogen information, så før musen hen over den nederste del af selve billedet - så kommer der information om de nyeste klip.

Du kan iøvrigt scrolle til højre og venstre med musen, og evt. klikke på et nyt klip.

Ønsker du mere udførlig information om det du ser, så klik på linket "FLERE AKTUELLE VIDEOER" ude i sidebaren. Så kommer du til den playliste, klippene ligger på.

Herfra kan du også foretage andre manøvrer, f.eks. kigge på andre af mine playlister.

update:
Har lige opdaget, at hvis du klikker på det røde ikon lige til højre for den trekantede startpil nederst til venstre, så bliver ovennævnte information stående på skærmen!

1 kommentar:

  1. Videoklippene er normalt ordnet i kronologisk rækkefølge, ihvertfald for såvidt det drejer sig om begivenheder, hvor tidsfølgen har betydning.

    Dog behøver den video du ser først ikke nødvendigvis at være den seneste - hvis den har særlig stor betydning, lader jeg den evt. blive stående i et stykke tid.

    Det gælder f.eks. Barack Obamas tale til Demokraternes konvent. Den må vel siges nærmest at være historisk, så derfor synes jeg det er bedst at lade den blive stående i nogle dage.

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.