tirsdag, september 09, 2008

Danske røvhuller

TV 2 Nyhederne skriver, at en "EU-aftale truer udlændingeregler".

EU-kommissionens generaldirektør på justitsområdet, Jonathan Faull har i den forbindelse udtalt:

"Hvis der ikke er nogen svindel, intet misbrug, og hvis ægteskabet er et helt almindeligt og reelt ægteskab mellem to mennesker, der elsker hinanden og vil leve sammen, så er det en grundlæggende ret i EU, at vi kan flytte omkring - og det er en grundlæggende ret, at vi kan komme tilbage til vores land med en ægtefælle eller partner, vi har mødt et andet sted ..."

Jeg er ellers ret skeptisk indstillet over for EU, men lige bestemt dette princip synes jeg er rigtigt og godt at fastholde - og at håndhæve ved hjælp af domstole, der i denne forbindelse må siges at varetage den enkelte borgers rettigheder.

Her i Danmark er der som bekendt en del antimuslimer, der lægger større vægt på at undgå at der kommer flere muslimer til landet. Nogle siger endda direkte, at hensynet til den enkeltes ret til at gifte sig med den man elsker må vige for "hensynet til landet og nationen". Som man bilder sig ind er truet af muslimer.

De danskere der mener det, er nogle røvhuller.

Desværre har Komiske Anders ikke nosser nok til at sætte dem på plads.

Eller også har han faktisk selv den samme holdning?

1 kommentar:

  1. Jeg synes egentlig, der er værre, at hele den danske mediediskurs er, at der er tale om et "hul" i lovgivningen.

    Det er ikke et hul. Det er en rettighed, som helt almindelige og uskyldige mennesker bliver frataget af den borgerlige regering.

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.