søndag, august 30, 2009

Brian taler usandt

Apartheid-Brian er nu begyndt at manipulere med offentligheden for at få skovlen under Per Ramsdal, præsten fra Brorsons Kirke.

Justitsministeren udtaler ifølge TV 2 Nyhederne følgende:

"Jeg kan se, at politiet gør alt for, at aktionen skal forløbe helt fredeligt. Irakerne truer dem med knuste glas og stole, og så tager de hjelmene på efter 40 minutter. Det er noget anderledes end det, som rigtig mange har udtalt sig om..." (min fremhævning)

Umiddelbart derefter siger Brian:

"Når jeg ser videoen, er der slet ingen tvivl om, at præsten sender en noget usandt billede ud til offentligheden..." (min fremhævning)

Læg mærke til, at han først taler om "rigtig mange" der har gengivet begivenhedsforløbet forkert. Hvem disse "rigtig mange" er, fremgår ikke klart, men det drejer sig ikke om præsten. Han har altid fortalt hvad han har set i kirken, og hans forklaring er i overensstemmelse med politiets video. Derfor er det også fint, at denne video er offentliggjort.

Det har hele tiden været muligt for enhver at følge med i hvad bl.a. Per Ramsdal har sagt om sagen, og har man gjort det, så ved man at han ikke har vildledt offentligheden. Hans beskrivelser kan måske godt siges at være følelsesmæssigt farvet af situationen, men det er jo også noget andet end justitsministerens iskolde og bevidste vildledning af offentligheden.

update:
Hører lige et lydklip i radioavisen, hvor Per Ramsdal umiddelbart efter begivenheden udtaler, at kampklædte betjente kom ind i kirken. Det er ikke korrekt, men PR har korrigeret det forlængst. Der er tale om en fejltagelse og ikke en bevidst løgn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.