onsdag, september 12, 2007

Hjulko

I en debat på Newsvine om "Intelligent Design" stødte jeg fornylig på det argument, at sådan noget som hjulet ikke findes i naturen, fordi det nødvendigvis skal designes af et intelligensvæsen (mennesket).

Det opstår ikke naturligt gennem evolutionen, fordi levende væsener altid er "lavet i et sammenhængende stykke" der gror og udvikler sig, hvorimod kunstigt skabte (designede) maskiner typisk er sat sammen af adskilte dele, der er fremstillet hver for sig.

Der findes ganske vist nogle bakterier med en "hale" der kan rotere rundt, men det kan vel kun vanskeligt kaldes et egentligt hjul.

Jeg må imidlertid konstatere, at dette ikke er tilfældet!

På en dansk blog er jeg tilfældigvis stødt på et klart videnskabeligt bevis på det modsatte, nemlig en ko med hjul!

Det drejer sig så vidt jeg kan se om en ko, der har visse ligheder med det der vistnok hedder "sortbroget dansk malkerace". Jeg er dog ikke landmand, så jeg tager muligvis fejl her.

Koen kan imidlertid næppe nedstamme fra nogetsomhelst gennem evolution, da den jo netop har hjul. Den må derfor være designet direkte af Vorherre, jvf. ovennævnte argument.

2 kommentarer:

  1. Super research! Det kan NY Times (og mange andre) lære noget af! Vi kan vel snart erklære teorien om intelligent design for endegyldigt bevist?

    SvarSlet
  2. Tak for komplimenten!

    Men nu skal man jo ikke tage hele æren selv, når man faktisk har fået hjælp fra andre: Jeg blev ledt lidt på sporet af internettets "Torben #2" der henviste til "Torben #1" hvor jeg fandt den sensationelle ko.

    Numrene refererer til den rangorden, som de forskellige Torbener optræder med på Google, når man søger på "Torben".

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.