torsdag, februar 19, 2009

Karen Jespersen

Puuha!

Jeg har lige siddet og hørt Karen Jespersen endnu engang udgyde sine islamofobiske fraser som en anden papegøje (på TV 2 News). Man skulle næsten tro, hendes hjerne er angrebet af en eller anden virus, der får det til at rable for hende.

Folk må sgu da blive grundigt træt af at høre på det rabiate gylle på et eller andet tidspunkt.

Hun mener åbenbart, at muslimer med gammeldags holdninger til f.eks. kvinders ligestilling, skal udelukkes fra det almindelige samfundsliv. Tilsyneladende er hun bange for, at et flertal af danskere skulle lade sig påvirke til at ændre holdning, så vi afskaffer den ligestilling vi har opnået?

Kællingen er så forgiftet af muslimer-had så hun er i stand til at glemme, hvordan ligestillingen her i Danmark er blevet opnået. Den er opnået igennem en proces, hvor dem med gammeldags holdninger er blevet udsat for holdnings-bearbejdning de steder, hvor der er en social kontaktflade. Den er så absolut ikke opnået ved at gennemføre en social isolation af de danskere, der stadig har gammeldags holdninger. Selvfølgelig er den ikke det. Man får ikke mennesker til at ændre sig ved at isolere dem fra fællesskabet - ihvertfald ikke positivt. Virkningen af at udstøde folk fra fællesskabet er altid negativt. Det kan være i form af kriminalitet, narkomani, psykisk sygdom - eller politisk radikalisering. Hvis en socialt udstødt her i Danmark tilfældigvis har muslimsk baggrund, så er der nok en vis sandsynlighed for, at en evt. politisk radikalisering antager form af militant islamisme (terrorisme).

Det vigtigste middel mod terror her i Danmark er ikke den såkaldte terrorlov, eller andre indskrænkninger af borgerrettighederne, men en politik der har det sigte først og fremmest at undgå social udstødelse og marginalisering af danske muslimer.

Københavns Kommunes samarbejde med Muslimernes Fælles Råd og med Abdul Wahid Pedersen er et naturligt led i en sådan fornuftig integrations-politik.

Derfor er den ekstremistiske anti-muslim Karen Jespersen imod det.

Danmark vil blive splittet op i parallel-samfund hvis vi ikke kommer af med VOK så hurtigt som muligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.