tirsdag, juli 07, 2009

Public service?

Den såkaldte "public service" TV kanal DR synes åbenbart ikke, at Socialdemokraternes skatteudspil er vigtigt nok for den danske offentlighed!

Man har ihvertfald ikke villet have et interview med Helle Thorning-Schmidt om det. Fordi hun betinger sig, at et emne, der har virkelig stor betydning for Danmarks fremtid, nemlig en løsning af den alvorlige økonomiske krise vi har idag -som Socialdemokraternes skatteudspil hænger sammen med - ikke skal blandes sammen med relativt ligegyldige spørgsmål som "Henrik Sass Larsens tydelighed i offentligheden".

Ikke fordi Henrik Sass Larsen er fuldstændig irrelevant - han har da temmelig sikkert gjort et stort arbejde i forbindelse med dette skatteudspil. Men det får DR's seere så ikke noget at vide om!

DR går nemlig blindt efter den dagsorden, der sættes af den kulørte presse, istedet for selv at vurdere hvad der er vigtigst for Danmark. Det der er vigtigst for offentligheden er nemlig ikke nødvendigvis det folk snakker mest om for øjeblikket.

Den måde at prioritere stoffet på, hører aldeles ikke hjemme på en public service kanal.

Journalistiske klamphuggere og skidesprællere!

Iøvrigt gør Danmarks kommende statsminister jo bare det, som Fogh også gjorde: selv at bestemme hvad man vil svare på (bortset fra, at hun gør det af hensyn til landet, mens Fogh gjorde det af hensyn til sig selv).

---
kilde: DR Nyheder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.