søndag, februar 19, 2006

Løgneren Møller

Som det fremgår af brevet fra de 11 ambassadører til statsministeren, dateret 12. oktober 2005, så fik udenrigsminister Per Stig Møller en kopi af brevet (står forneden på brevet).

Udenrigsministeren har siden den 12. oktober 2005 vidst det samme som alle andre, nemlig at statsministeren siden da har bildt offentligheden ind, at de 11 ambassadører i brevet forlangte et direkte indgreb overfor Jyllands Posten. Denne regulære løgn har haft afgørende betydning for sagens udvikling, ikke kun i Danmark, men faktisk globalt!

På trods af sin viden om dette, har udenrigsministeren undladt at informere offentligheden om dette forhold, eller undladt at stille ubetinget krav til statsministeren om, at det bliver rettet. Hvilket betyder, at udenrigsminister Per Stig Møller selv gør sig medskyldig i at vildlede den danske offentlighed, udenrigspolitisk nævn - og resten af verden.

Efter at medierne finder ud af det, påstår han blot at det var "en smutter". Sagen er - og det kan klart dokumenteres med brevet - at hr. udenrigsministeren er sammen med statsministeren om en yderst alvorlig vildledning.

Det må få parlamentariske konsekvenser. Socialdemokratiets formand mener åbenbart, at regeringen skal have "arbejdsro" - selv om det er den samme regering, der helt klart har medvirket til at forværre tingene, endda med globale konsekvenser!

Det eneste rigtige i den nuværende situation er at stille mistillidsvotum til regeringen. Det forudsætter blot et mindre antal hæderlige folketingsmedlemmer i Venstre, Konservative eller Dansk Folkeparti. Samt at Socialdemokraterne også stemmer efter deres samvittighed, uanset formanden.

Der er ikke råd til at sætte partidisciplinen over hensynet til Danmark - og resten af verden.

2 kommentarer:

 1. Brevet har været offentligt lige siden oktober 2005

  http://www.filtrat.dk/comments.php?id=A3087_0_1_0_C

  Politiken og Socialdemokraterne patetiske angreb må være udtryk for hvor presse de er i denne her sag.


  Politiken der gennem årtier har kørt propaganda for den muslimske masseindvandring og Socialdemokraterne der har været politisk ansvarlig.

  SvarSlet
 2. Så synes jeg, der er nogle medier der har forsømt at spørge statsministeren, hvorfor han bevidst vildleder offentligheden. DR og TV2 f.eks.

  Men det tør de nok ikke, selv om det er DET ytringsfriheden først og fremmest er til for - at modsige magtfulde autoriteter, snarere end at sparke på nogen der ligger ned i forvejen (muslimer).

  SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.