onsdag, april 25, 2007

Asmaa

Det fremgår af nyhederne, at Villy Søvndal ikke mener at Asmaa hører hjemme på venstrefløjen, fordi hun er for uklar omkring væsentlige emner. Jeg forstår godt hans synspunkt, men der er nok delte meninger om det. Når det kommer til stykket må det vel være det enkelte parti der skal afgøre, om en person er tilstrækkeligt i overensstemmelse med partiets holdninger. Man skal lige lægge mærke til, at Søvndals holdning netop ikke har noget som helst med hendes tørklæde at gøre.

2 kommentarer:

  1. Nej, jeg tror heller ikke, det har så meget med hendes tørklæde at gøre - jeg tror mere, det har at gøre med det faktum, at Enhedslisten med en populær og højt profileret ny kandidat kunne gå hen og blive en større trussel end før - og derfor tager han del i et forsøg på at kanøfle hende ud af politik igen.

    Hendes synspunkter har det med andre ord heller ikke noget med at gøre ... det er politik på laveste niveau. Andre SF'ere, som f.eks. Ida Auken, tager da også afstand fra bl.a. Søvndals kritik.

    SvarSlet
  2. Jeg må hellere tilføje, at jeg ikke ser noget galt i at høre på en politikers synspunkter og så konkludere, at vedkommende ikke hører til på venstrefløjen - men jeg mener ikke, det er hvad Søvndal gør i denne sag.

    I stedet tager han sine stikord fra Politikens åbenlyse kampagne mod Enhedslistens nye kandidat.

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.