torsdag, april 26, 2007

REL

Rune Engelbreth Larsen (REL) har en vægtig artikel om "Asmaa-sagen" som ligger meget tæt op af min egen holdning til sagen, som udtrykt her på bloggen. Du finder den på Humanisme.dk

update:
Krarup om homoseksuelle

2 kommentarer:

  1. Mogens, hvad mener du om den nærliggende tanke, at Enhedslisten kun har valgt at opstille Asmaa, FORDI hun er muslim og går med tørklæde (efter devisen: muslimer - måske endda især de mere rabiate - er vores venner, fordi de ligesom os er fjender af USA og Israel). Det ville jo ikke være første gang, man på venstrefløjen dummer sig på den måde.

    Og hvad mener du om, at Asmaa ikke vil trykke mænd i hånden - kan vi acceptere den slags kønsdiskrimination i et land som Danmark?

    SvarSlet
  2. Enhedslisten er nok det parti der er mindst præget af den form for opportunisme, så det er netop ikke sandsynligt. Den slags kan man overlade til et parti som Venstre, der under Anders Fogh Rasmussen har udviklet sig til Danmarkshistoriens mest opportunistiske parti - f.eks. ved at tage imod vendekåben Karen Jespersen i håb om at få stemmer fra de mest islamofobiske danskere.

    Da jeg netop godt kan lide Asmaa, ville jeg nok spontant være tilbøjelig til at række hånden ud, hvis jeg skulle møde hende. Det ville sikkert være lettere ubehageligt, men at tillæge det nogen særlig vægt i vurderingen af hende er noget pjat. Som andre politikere skal hun naturligvis vurderes ud fra hendes politiske holdninger. Og det er nøjagtig det Enhedslisten gør: koncentrerer sig om politik.

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.