onsdag, april 05, 2006

Bundgarnspæle

Hvis det virkelig er rigtigt, at det Jesus gik på var IS, så må man vel - sådan rent videnskabeligt set - gå ud fra at den gældende teori om dette forhold falder bort?

Jesus gik altså ikke på bundgarnspæle!

Personligt har jeg nu ikke tænkt mig at konvertere til Islam, bare fordi det viser sig ikke at være et mirakel, det der med at han gik på vandet.

Ikke fordi der ikke findes mirakler - det tror jeg der gør. Ihvertfald et enkelt: Universet.

2 kommentarer:

  1. Jeg vil nok sætte spørgsmålstegn ved disse "videnskabsmænds" troværdighed, hvis de postulerer, hvad Jesus gjorde eller sagde. Indtil videre har vi ikke engang nogen samtidige kilder, der kan bekræfte, at Jesus overhovedet fandtes, så inden dette spørgsmål er besvaret, er det for tidligt at komme med hypoteser om, hvordan vejr- og bundforholdene omkring og i Genezereth sø var på en dato i et årstal, man ikke kender.

    SvarSlet
  2. Jeg synes bestemt også, der er andre ting omkring kristendommen, som det er betydeligt mere relevant at undersøge videnskabeligt. Som kristen lægger jeg faktisk heller ikke nogen særlig vægt på dette "mirakel". Faktisk gør jeg jo også grin med det - eller rettere med de kristne der lægger alt for stor vægt på det.

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.