søndag, april 02, 2006

Naser Khader

Hørte lige i radioavisen, at nogen (fik ikke lige fat i hvem) foreslog Naser Khader som integrationsminister!

Vel skal han da ej være "integrationsminister" - og da slet ikke i den nuværende regering.

Han skal være: statsminister!

Det kan sagtens lade sig gøre, også uden et folketingsvalg: regeringen kan bare gå af, hvorefter man danner en VKR-regering, evt. med Socialdemokraterne som støtteparti. Dansk Folkeparti fryser man totalt uden for indflydelse.

Det er der følgende argumenter for:
  1. Naser Khader er faktisk egnet til jobbet. Han har nogle vigtige personlige egenskaber, som Fogh mangler katastrofalt: evnen til at lytte til andre, evnen til at bygge bro mellem vidt forskellige mennesker - uden at udglatte i forhold til dem, der er grund til at lægge afstand til (f.eks. islamistiske ekstremister).
  2. Det alvorlige problem vi har med vores rygte rundt om i verden, med hensyn til fremmedhad - og som desværre er delvist korrekt - skyldes først og fremmest DF's destruktive indsats, og Fogh-regeringens uansvarlige alliance med Fjolsepartiet. Danmarks rygte kan forbedres ved at fortælle alverden, at Pia Kjærsgaard og hendes parti er lagt grundigt på is. Mange opfatter det nemlig sådan, at det er hende, der nærmest bestemmer her i Danmark - hvilket ikke er helt ved siden af.
  3. DSB vil kunne komme til at køre efter køreplanen igen. Da Venstre er med i regeringen, skal de naturligvis have en eller flere ministerposter. Man kunne så vælge Anders Fogh Rasmussen som trafikminister. Enhver ved, at han har et meget stort talent for at få alting til at gå præcist efter et ur, time-managere og sådan.
Det er ikke nogen forsinket aprilsnar, men faktisk seriøst ment. Tænk lige lidt over det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.