tirsdag, august 21, 2007

Vildledning fra Fogh

Information.dk BETA skriver i dag, at både Socialdemokraterne, de radikale og SF kræver en redegørelse for, hvorvidt den irakiske regering reelt har ønsket at overtage ansvaret for sikkerheden i det stadig mere kaotiske Sydirak.

Ikke så mærkeligt, for selv uden en sådan redegørelse er det tydeligt nok, at den forklaring regeringen kom med ikke holder vand, for ikke at sige at den var løgn og vildledning. Det kan man blandt andet se på indholdet i den britiske presse, som jeg også har henvist til tidligere.

Derfor er en redegørelse alligevel på sin plads: Det kan vel ikke være rigtigt i et demokrati som det danske, at folk skal gætte på, hvad regeringens sande motiver har været?

Det må være vigtigt, at vi lærer det vi kan lære af denne krig - hvad enten man hører til dem der var for eller imod dansk deltagelse.

Men statsministeren vil sandsynligvis modsætte sig dette med næb og kløer - fordi han sætter sin egen forfængelighed over hensynet til vores land.

update:
Se også Newsvine: "Ex-U.S. General: Brits Failing in Iraq"

1 kommentar:

  1. Artiklen på Newsvine, som der linkes til, er blevet fjernet.

    Hvorfor den er blevet det, ved jeg ikke, men det er ikke første gang på Newsvine.

    Mine døde links til vigtige artikler på Newsvine vil imidlertid IKKE blive fjernet.

    Godt råd: Hvis du synes en politisk kontroversiel artikel på internet er vigtig, så gem en kopi af selve artiklen (capture html) foruden linket.

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.