mandag, februar 12, 2007

Fanme Flovt Fogh!

Politiken.dk oplyser, at mens hele 9.100 irakere søgte om asyl i Sverige i 2006, så har Danmark kun haft lidt over 500 irakiske asylsøgere.

Det drejer sig om mennesker, der er flygtet fra et land, som Danmark har været med til at angribe militært, i modstrid med folkeretten.

Man - dvs. Den Sorte Trekant - har ovenikøbet travlt med at sende folk tilbage til et land i borgerkrig, selv om nabolandene for øjeblikket bliver oversvømmet af flere 100.000 desperate irakere, der flygter over hals og hoved fra mareridtet.

Den kendsgerning bliver iøvrigt dårligt omtalt i DR - men de er nok bange for at blive kaldt venstreorienterede af f.eks. Søren Espersen. Altså ham fra Dansk Folkeparti, der i folketinget stemte for, at bruge militære midler for at demokratisere et land, der ifølge ham selv slet ikke kan demokratiseres, fordi det er islamisk...

Det' Fanme Flovt Fogh!

2 kommentarer:

 1. Svenskerne burde vel også tænke på hvilke konflikter flygtningene bringer med sig, og risikoen for at disse konflikter kan spredes til deres naboer.

  Så vidt jeg husker startede Balkankrigen 10 - 20 år tidligere i Stockholm end den gjorde på selve Balkan!

  Det samme kan ske med irakerne så rent praktisk var det vel en ide om svenskerne aftalte med deres naboer at man lavede en opdeling så svenskerne tog sunnierne, Norge shiaerne, finnerne kurderne og danskerne de kristne.

  Så havde man skilt de stridende og mindsket chancen for at de starter krigen forfra her.

  Bortset fra at det er frustrerende at se at mens vi forsøger at forbedre forholdene på stedet og fjerne årsagen til at folk flygter, så gør svenskerne det stik modsatte og skaber grobund for nye etniske konflikter i Skandinavien.

  SvarSlet
 2. Hvis det endelig skal være, så ville en rimelig aftale mellem de nordiske lande være, at Danmark tog dem alle sammen!

  Fordi de andre nordiske lande ikke står med ansvaret for den folkeretsstridige krig, der er ÅRSAGEN til miseren.

  Det gør Danmark.

  SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.