torsdag, oktober 25, 2007

Danskerne


Er danskerne virkelig en flok selvoptagede kynikere?

Indtil nu er det militære angreb på Irak, og den danske statsministers medansvar for denne forbryderisk stupide handling overhovedet ikke blevet nævnt i forbindelse med det udskrevne valg. Det forstår jeg simpelthen ikke, som jeg også gør opmærksom på i et tidligere indlæg.

Den eneste politiker jeg har hørt så meget som nævne ordet "udenrigspolitik" er Villy Søvndal. Men han kan jo nok ikke komme så langt med det, når alle de andre åbenbart er enige om at ignorere alle spørgsmål der har med dette at gøre. Det gælder ikke kun politikerne selv, men også de såkaldte "journalister" der stiller spørgsmålene.

Statsministeren har tydeligvis set rigtigt, når han i sin tid regnede med, at hvis bare de danske soldater var trukket ud af Irak inden han udskriver folketingsvalg, så er både den såkaldte "opposition" og medierne her i Danmark helt med på at ignorere spørgsmålet totalt.

Det betyder, at hvis Fogh fortsætter som statsminister efter et valg, så kan han med sindsro fortsætte den politik der gør Danmark til en amerikansk vasalstat. Så har manden jo ret i, at hvis oppositionen brokker sig over det, så er det såmænd kun fordi den er i opposition. Det er ikke en tøddel troværdigt, og noget som han faktisk med rimelighed kan tillade sig at overhøre.

Alle politikere her i Danmark er åbenbart enige om, at den rolle Danmark spiller i Verdenshistorien lige for øjeblikket, ikke er vigtig nok til overhovedet at blive nævnt i en dansk valgkamp!

Og de danske medier følger blot efter, uden så meget som en antydning af kritisk journalistik.

Forklaringen er jo nok desværre, at et stort flertal af danskerne bilder sig ind, at man kan tillade sig at ignorere alt dette.

Måske fordi det er ubehageligt at tænke på?

Eller fordi danskerne er en nation af selvoptagede, egoistiske kynikere, der kun interesserer sig for, hvordan den skatteyderbetalte "velfærdskage" skal fordeles?

Ikke fordi jeg mener, at det med velfærden er ligegyldigt, slet ikke.

Men det er ikke det vigtigste!

Mavepusteren citerer i dag metroXpress for en undersøgelse, der skulle vise at kun 1 pct. af vælgerne synes udenrigspolitik er vigtigt!

Hvis det virkelig er rigtigt, at 99 pct. af danskerne synes, denne ulovlige invasion af et andet land ingen konsekvenser skal have for statsministeren, så er 99 pct. af danskerne forkert på den!

Det er heldigvis ikke flertallet her i Danmark der bestemmer, om vi skal rette os efter international lov.

Heller ikke 99 pct.

(Billedet: Manden der smiler er den danske statsminister).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.