tirsdag, oktober 23, 2007

Hulheden

Regeringen har tilsyneladende bøjet sig for kravet om, at flygtningene i vore asyllejre skal behandles menneskeligt!

Med den regering vi har nu, er dette absolut ikke nogen selvfølge. Det sker kun fordi statsministeren har indset, at der kan være risiko for at tabe regeringsmagten ved næste valg.

Den regeringsmagt der først og fremmest skal bruges til en ubetinget støtte til "USA's globale kamp for frihed og demokrati" eller hvad man nu ellers vælger at kalde det amerikanske imperiums dødskramper.

For at kunne gøre det, er man selvfølgelig nødt til at have regeringsmagten her i Danmark. Hvilket betyder, at man kan være nødt til at tage med i betragtning, at mange danske vælgere er på overførselsindkomst - f.eks. folkepensionisterne. Derfor kan det desværre være nødvendigt at suspendere drømmen om en "minimalstat" indtil videre (folkepensionisten stemmer nok ikke på Venstre, hvis partiet siger, at det vil afskaffe folkepensionen).

Velfærd betyder så meget for de fleste danskere, at det klogeste er at bilde dem ind, at Venstre har velfærd som en værdi - sådan næsten som Socialdemokraterne altså.

Det har man ikke. Det er ren og skær politisk opportunisme af værste skuffe.

Ligesom når man bøjer sig for et folkeligt krav om en menneskelig behandling af flygtningene.

Demokratiet fungerer sådan, at statsledelsen ikke behøver at være menneskelig, når bare den regerer landet som om den er det.

Det kan man vel godt tillade sig at kalde falskhed eller hulhed?

---
kilde: Politiken.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.