tirsdag, marts 28, 2006

De kloge


Om nogle år kan Pia Kjærsgaard sikkert danne en flertalsregering med hendes eget parti som det eneste!

De kloge danskere forlader nemlig Danmark for øjeblikket.

Sandsynligvis permanent, da man jo ikke kan være sikker på at kunne få sin kone eller mand med sig tilbage til Danmark, hvis vedkommende ikke er echte dansger.

De klogeste udlændinge holder sig også langt væk, fordi den danske andedam stinker langt væk af fremmedhad - og fordi der er så mange andre lande man kan søge til.

De mest uuddannede udlændinge er man slet ikke interesseret i, især ikke hvis de har den forkerte religion (Islam) og går i det forkerte tøj.

De danskere der er nogenlunde kloge, men ikke har en lang uddannelse, begynder nok at flytte til Sverige eller Norge, for ikke at blive kvalt i den danske atmosfære af provinsiel selvtilstrækkelighed.

Til sidst er der kun idioterne tilbage til - på demokratisk vis - at stemme på en DF-regering, der med stor opbakning i befolkningen kan køre Danmark fuldstændig i sænk.

1 kommentar:

  1. Hvis jeg var udlændig ville jeg, udover det stigende fremmedhad, også være bekymret for det tårnhøje skattetryk og moms- og afgifttrykket. Det er vist heller ikke nogen god reklame for DK. Men jeg er med dig hele vejen med hensyn til fremmedhadet.

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.