onsdag, marts 29, 2006

Politistat?

Danmarks højrenationalistiske regering er, med helhjertet støtte fra DF, i gang med at indføre noget i retning af en politistat her i Danmark. Det er det der er hensigten med den såkaldte "terrorpakke". Lige som i USA sker det med terrortruslen som påskud - man benytter lejligheden til at indføre halvfascistiske metoder i bekæmpelsen af kriminalitet også.

Med hensyn til terrorismen, så er terrorpakken iøvrigt ikke specielt effektiv. Når regeringen så samtidig medvirker til at gøre Al-Qaeda stærkere end det ellers ville have været, ved at gå med Bush-regimet i et FN-stridigt angreb på Irak, så må konklusionen være, at det man har gang i, faktisk er en undergravning af Danmark som demokratisk retsstat.

Man kan kun krydse fingre for, at tilstrækkeligt mange folketingspolitikere vælger at stemme efter deres samvittighed, når terrorpakken skal til afstemning - også selv om konsekvensen skulle være regeringens afgang.

Det siger jeg faktisk ikke, fordi jeg selv er politisk imod regeringen, men fordi det handler om Danmarks fremtid. Der findes ihvertfald politikere i Venstre, som jeg er enig med i denne sag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.