fredag, november 16, 2007

Nemlig Troels!

Nogle tossehoveder har ifølge TV 2 Nyhederne fundet på noget så skørt som at starte en indsamling af penge, så man kan købe sig til at fjerne VOK-flertallet, ved at få et folketingsmedlem fra et af partierne til at blive løsgænger!

I den forbindelse udtaler Venstres politiske ordfører Troels Lund Poulsen:

"Det er dybt urealistisk og mangel på respekt for de vælgere, der lige har stemt. Der er en grund til, at vi har demokrati, og det er, at man stemmer på dem, som man vil repræsenteres af. Jeg tror, at alle 179 folketingsmedlemmer er bevidste om, hvem de repræsenterer," siger Ventres politiske ordfører, Troels Lund Poulsen.

Her er jeg for en gangs skyld 100 pct. enig med Troels. Det er nemlig rigtigt det du siger der, Troels!

Så må man vel gå ud fra, at Venstre ikke kan deltage i en regering, der er direkte parlamentarisk afhængig af et parti, der lige har bevist at man aldeles ikke har den samme holdning til demokratiet?

Jeg tænker naturligvis på Dansk Folkeparti, der opstiller kandidater på skrømt for at få folk til at stemme personligt på vedkommende, uden at vide at vedkommende slet ikke har tænkt sig at repræsentere dem i folketinget. Det har man som bekendt gjort med opstillingen af Mogens Camre.

Mener Venstres politiske ordfører det han siger, eller er det en gang ordgas?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.