torsdag, november 22, 2007

Vasalstaten Danmark

Den regering vi danskere er befængt med lige for øjeblikket, er villig til at gå meget langt for at forsvare det amerikanske imperium rundt om i verden.

Man er endda parat til at forsvare brugen af de såkaldte klyngebomber, og gør hvad man kan for at spænde ben for et internationalt forbud, som vort broderfolk i Norge ellers forsøger at få indført.

Norge og andre anstændige lande forsøger at få klyngebomberne forbudt, fordi de er konstrueret sådan, at de slår en masse uskyldige civile ihjel. Det var bl.a. klyngebomber der var skyld i, at der døde rigtig mange civile under Israels angreb på Libanon. Denne virkning af klyngebomben er velkendt, så drabet på civile er altså noget man bevidst tilvælger. Ifølge DR Nyheder er det op mod 98 procent af ofrene der er civile!

Hvis nogen ellers gider at spørge Danmarks nuværende statsminister om hvorfor man går ind for klyngebomber, vil man få en gang intetsigende pladder som svar. Velsagtens noget i retning af: "Det bryder man sig bestemt heller ikke om, men det er desværre nødvendigt for at forsvare vore grundliggende værdier mod terrorister... bla... bla..."

Den virkelige forklaring er meget simplere, nemlig at amerikanerne er imod en afskaffelse:

Den danske regering har argumenteret for, at Oslo-traktaten er urealistisk, bland andet fordi den indeholder en klausul om, at man heller ikke må samarbejde i militæraktioner, hvor en af partnerne bruger klyngebomber. Og da NATO-partneren USA nægter at deltage i arbejdet, gør det på forhånd traktaten umulig.

Klarere kan det ikke siges:

Danmark er en amerikansk vasalstat!

update:
Danmark forsinker bombeforbud

1 kommentar:

  1. Danmark er et suverænt land, der selv bestemmer hvornår vi er med i et militært engagement (medmindre der er tale om et angreb på et andet NATO land eller lignende).

    Hvis USA ikke er med i den nævnte traktat, så betyder det ikke andet, end at NATO ikke er med i et evt. amerikansk angreb på et eller andet land.

    Det behøver NATO heller ikke at være.

    SvarSlet

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.