torsdag, januar 19, 2006

Fastelavn?

Både præster og læger her i Dannevang - har ingen boller fået til fastelavn.

Så derfor laver de ballade.

Lægernes motiv til at kritisere regeringens flygtningepolitik er begrundet med, at deres faglige hæderlighed drages i tvivl af regeringen. Om hver af disse læger er kristen, muslim eller ateist er naturligvis fuldstændig irrelevant.

Præsternes motiv til at brokke sig er, at de vil have lov til at fortælle folk den sandhed, at regeringens flygtningepolitik er i modstrid med kristne værdier.

Den skarpe kritik af regeringens flygtningepolitik er det eneste de har tilfælles - bortset fra to ben at gå på, og et par andre detaljer.

Men statsministeren ved - det er ikke noget han tror, det er noget han ved - at flertallet af danskerne er enige med ham, så derfor er det i orden.

Det er Pia også, og hun opfatter også demokrati som lig med flertalsdiktatur. Det betyder, at:
  1. Det er i orden at undertrykke mindretal, hvis flertallet ikke rigtig kan lide dem. For eksempel muslimer.
  2. Mindretal som de præster, der prædiker noget STATEN ikke kan lide, har bare af at stikke præstekraven ind, eller hvad det nu hedder. For staten repræsenterer flertallet i folket.
  3. Eksperter, der mener noget andet end STATEN - er smagsdommere, og skal knytte sylten. For staten repræsenterer flertallet i folket.
  4. Et folketingsmedlem der kun tilhører oppositionen, må ganske naturligt finde sig i at blive stemplet som løgner af en minister. For ministeren tilhører STATEN - som repræsenterer flertallet i folket.
  5. En dansk familie må finde sig i, at deres søn dør som soldat i en krig baseret på løgn og bedrag. Det har STATEN nemlig bestemt, og staten repræsenterer flertallet.
Det er altsammen gode danske, liberale og demokratiske værdier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentaren skal godkendes af mig, inden den bliver vist på bloggen.